Tillbaka till ordningen

Haha, äntligen lite action igen!
Första jägarexamensgruppen växte från 9 till 12 deltagare ikväll ( alltså 2 fler än absolut max...) och det var SÅ KUL!!
Idag har varit härligt väder. Frost på marken och soligt, men bara det ena hundgänget fick ut och lufta sig idag, vågade inte fresta på luftrören, eftersom jag har haft lite astmakänningar de senaste kvällarna....Det var en massa år sedan sist, trodde faktiskt att jag vuxit ifrån det!
Blir iallafall Pigge och Frida som får första svängen imorgon!

Men på kvällen kunde jag inte avhålla mig från att jägarexama, det är kanon att kurserna dragit igång igen!
Och nu är ju förberedelserna gjorda; tisdag och onsdagsgrupperna blir som att plocka russinen ur kakan!
Måndagsgänget var kanon, vi hade supertrevligt! Pappan hann precis hem från Gävle och det känns bra att han är hemma nu i 2 veckor. Har också ringt och fixat lite akutpanik-astmamedikamenter, ifall det kör ihop sig när man är ensam hemma kan det ju bli lite tokigt.....dumt att riskera!!

Trassel har varit bogserbåtshund idag. Det var meningen att hon skulle skolas in och leka lite med Pontus runda Pitbull, men den blev lite blyg när Trassel morrade, så det blev inte så mycket leka av.
Hon hängde istället mest med Pappan runt båten som en avsparkad svart HellyHansen-socka som råkat fastna längst ut i byxbenet, kanhända har hon redan avslutat sin korta karriär som skeppshund på B/B Järven....
 
Nu ligger också lite degkluttar på plåten och väntar på att gräddas imorgon bitti, var ett tag sedan det doftade nybakade frallor till morgonmålet...........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0