Utespringarheldag med skytte idag!!

UNDERBART höstväder har avlöst gårdagkvällens massiva regn/blåst/innemys och idag passade det PERFEKT!! då vi hade massa saker att göra som inte kunde skjutas upp längre! (Annars lever vi mest efter regeln: "Skjut inte idag på det du kan skjuta ner imorron"!
Nåväl!
Mina pass har vedats och röjning har, om än inte genomförts, så iallafall grundligen inventerats och bestämts till att genomföras på fredag (.... hmm, ok, lite fortsatt mellanlagringsplaneringsvarning på den fronten...!) 
Pudlarna fick följa oss liksom Vorstehn-Torstehn-Börje och Raggan, och givetvis hade vi idag, då bössorna fått lämna plats åt vedsäckar på ryggarna, en stor och fin tjädertupp som i gles terräng och inom gott hagelhåll retsamt visade upp sig i all sin prakt! Härlig att se ändock, även om Raggan kastade en föraktfull blick åt vårt håll då den försvann mellan träden!!

Sist men inte minst, vi har i elfte timmen varit på skjutbanan i Hybo och klarat av årets skjutprov inför älgjakten nästa vecka!
Kanonkul, förstår inte varför sådant blir kvar tills efter bäst-före datum! Det gick bra, vi behövde inte skjuta upp all ammunition för att bli godkända utan klarade oss med tre raka serier var! Ger lite resultat med allt skojigt övningsskytte i simulatorn som vi roat oss med under året!
Mera sånt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0