Kamratcirkel!



Idag var det andra dagen av milt väder, -3gr och vi for naturligtvis längs dellenbanan från Gryttjen till Delsbo! Vi hade dubbla dragkrafter alla tre, och Pigge drog riktigt bra med intressanta, okasterade pojkar framför sig i spåret! Detta bådar gott inför vecka 11....
Henric fick tyvärr avstå deltagande då han drabbats av lite magsjuka som föranledde honom att hålla sig inom armlängds avstånd från toan. Han lyckades som väl var få ur sig allt innan hans tåg skulle avgå 16.10 från Ljusdal till Arlanda, annars hade det nog blivit en smula svettigt att släpa valp och Helga Hojt med sig in på tågfaciliteterna!

Annars ganska trött idag efter hackig nattsömn, telefonen ringde mitt i natten och jag for upp och trodde naturligtvis det var bråttomsamtal från Australien.....  Det var det ju inte, men vi blev ju sittandes vid MSN en bra stund och därefter underhöll Raggan oss med envis skönsång, understödd av hela resterande kören inifrån hundrummet i arla morgonstund. Har ingen aning om vad som drog igång dem, möjligen ringde pappans mobil med yl-signalen eller så har hon fått tinnitus på gamla dar.... Basseten är i det närmaste heldöv, men detta oljud väckte även henne, varpå hon blev övertygad om att det var allmän kiss- och frukoststund. SUCK!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0